Bild saknas

Förlängd garanti - 1 år

I lager    Affiliate-länk till Techkungen

Vi vet hur jobbigt det är när en produkt man har köpt slutar fungera och garantin har gått ut. Därför erbjuder vi möjligheten att lägga till förlängd garanti till ett förmånligt pris.
Den förlängda garantin börjar gälla ett år efter det att du hämtat ut / tagit emot leveransen från oss. Följande fördelar ingår i den förlängda garantin:

Fri tur & retur
Om produkten slutar fungera av en oförklarlig anledning kommer du kostnadsfritt kunna skicka tillbaka produkten för att få ett nytt exemplar.
Pengar tillbaka
Du kan få pengarna tillbaka för produktkostnaden om du väljer att lösa in garantin. Slipp känna dig låst till vår butik.
Byt till annan produkt
Känner du inte längre för att samma produkt? Välj då att byta till en senare modell eller en helt annan produkt. Vi ser till att ordna mellanskillnaden på ett smidigt sätt.
Täcker många skador
Garantin täcker många typer av skador så att du kan känna dig trygg vid användandet. Läs i listan nedanför för att få en full förståelse.

Efter utnyttjande av garantin slutar den att gälla men vår standard garanti på det nya exemplaret gäller ett år efter leverans.

Skador täckta av Förlängd garanti

Fall & Tappskador
EX: Du tappar produkten i golvet som skadar produkten visuellt eller funktionellt.
Garantin täcker ej om du medvetet slänger produkten i marken eller avsiktligt utsätter produkt för risk att bli tappad.
Vatten & Fuktskador
EX: Du spiller vatten på produkten av misstag som gör den obrukbar.
Garantin täcker ej om du medvetet utsätter produkten för fukt om produkten ej är vattentät.
Elektroniska fel
EX: Du använder produkten och den slutar fungera av oförklarlig anledning
Garantin täcker ej om du använder utrustning som ej är avsedd att användas för produkt ursprungligen.Förlängd garanti - 1 år säljs direkt av Techkungen för snabb leverans.

Läs mer…