Galaxprojektor Rymdlampa Stjärnprojektor

349 kr 499 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till Techkungen

Galaxlampa med Inbyggda Högtalare
Galax-projektorn är inte bara en stjärnnattslampa, utan också en Bluetooth-högtalare. Ger dig en lugnande och fin stjärnklar natthimmel på väggen eller taket. Bluetooth-högtalaren skapar en mysig atmosfär och trevlig miljö med musik efter en lång dag.
Bästa födelsedagspresenten för vuxna som barn
Galax-projektorn fungerar även som en havsvågprojektor, stämningsbelysning eller nattlampa. Det är ditt bästa val av gåvor till jul och födelsedagar!
Anslut via Bluetooth
Anslut enkelt din telefon via Bluetooth för att spela upp musik eller lugnande ljud genom den inbyggda högtalaren.
Justerbar ljusstyrka och timerfunktion
Du kan justera ljusstyrkan och även sätta en timer på lampan. Perfekt om du vill använda lampan som nattlampa. Lasern i projektorn är under 1 mW och risken att skada ögonen är minimal vid normal användning.
Fjärrkontroll
Med den medföljande fjärrkontrollen kan du kontrollera de olika ljusprogrammet som är inbyggda i lampan. Se till att fjärrkontrollen pekar på den infraröda sensorn. Sedan kan du enkelt använda den via fjärrkontrollen. Slå på / av lampan, ändra belysningsläge, bläddra igenom ljuseffekter, justera ljusstyrka, starta / stoppa rörelsen eller justera volymen. Ljudrörelsessensor gör det möjligt för projicering att ändra färg beroende på musikslag.

 

Galaxprojektor Rymdlampa Stjärnprojektor säljs direkt av Techkungen för snabb leverans.

Läs mer…